opruimadvies

voor Wie? 

Voor vragen mbt werkplekorganisatie in het midden- en kleinbedrijf en voor mensen in hun thuissituatie met een vraag over ruimte, structuur en overzicht. Klazien Tempelaar Opruimadvies bestaat sinds 2003.Het ondernemerschap is erg inspirerend. Als mens en als professional organizer heeft Klazien Tempelaar veel nieuwe kennis en levenswijsheid opgedaan. Haar kennis en vaardigheden zet zij in, in het midden- en kleinbedrijf en bij mensen thuis. Door de inbreng van een professional organizer worden priorirteiten weer zichtbaar, komt er weer structuur en overzicht binnen het bedrijf en binnen de taakvelden.

Klazien: Het mooiste compliment over mijn invulling van het vak bij mensen thuis heb gekregen is; je voelt autisme van binnenuit aan. En dat is waar; ik herken autisme in mezelf en in mijn familie. De manier waarop ik te werk ga, is er een van aanpakken en volhouden totdat het klaar is. Door de samenwerking met mijn klanten gaan werkzaamheden veel makkelijker en lichter. Ik zorg met mijn aanpak dat er weer moed en hoop ontstaat voor de toekomst. Als die toekomstplannen gerealiseerd zijn, maken we feest.     

Hoeveel?  kost het inschakelen van Klazien Tempelaar Opruimadvies?

  • Eur 49,00 per uur exclusief btw 21% voor opdrachten in huis. Ondersteuning vanuit een Persoonsgebonden budget is btw vrij.
  • Eur 90,00 per uur exclusief btw 21% voor ondernemers in het midden-  en kleinbedrijf.
  • Reistijd tot 30 minuten per rit wordt niet in rekening gebracht. Vanaf 30 minuten is het werktijd.
  • Inhoud van cursussen en trainingen worden in overleg met de opdrachtgever vastgesteld.
  • Gratis kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden onderzoeken en een plan van aanpak formuleren.